Gitaarlessen:

Natuurlijk kun je bij Muziekwinkel Roermond terecht voor de aanschaf van de gitaar van je dromen, en wat is er dan mooier om op dit instrument te leren spelen onder begeleiding van een professioneel docent? Wij hebben verschillende adressen waar je terecht kan! De lessen worden geheel afgestemd op jouw niveau, wensen & muziekvoorkeur. 

Hieronder staan docenten waar wij veel mee samenwerken. Ben jij docent en wil jij hier ook bij komen te staan? Neem contact met ons op!

Ton van Helden (Roermond & Melick)

Ton is al meer dan 30 jaar gitaarleraar en heeft honderden mensen gitaar leren spelen. Van beginners tot gevorderden en van (heel) jong tot (heel) oud.
Ton onderscheidt zich door zijn manier van lesgeven. Als gitaar cursist heb je veel invloed op de muziekkeuze én het leertempo. Het is immers JOUW hobby waar JIJ plezier aan wilt beleven

Ton geeft les in Roermond (di/woe/do) & in Melick (vrij/zat). Een gitaarles van 30 minuten kost €15,-. 

Aanmelden kan op: www.tonvanhelden.com
Geeft les in: Gitaar/Ukulele 

Goof Veelen (ECI Roermond)

Goof is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Goof geeft les in: Gitaar, basgitaar, mandoline, ukulele & banjo!
U kunt via ECI-Roermond een les plannen:
Klik hier! Of rechtstreeks met Goof: goofveelen@gmail.com

Jos Slabbers (Roermond)

Jos geeft al ruim 25 jaar gitaarles, basles en ukuleleles aan jong tot oud. Op alle niveaus en vele muziekstijlen.
De kosten voor een les zijn €18,00. De les vindt 1x per week plaats in De Gitaarstudio van Jos te Roermond en duurt 30 minuten, langer is uiteraard mogelijk.

Wil je eens met mij of met mijn methodiek kennismaken? Maak dan een afspraak voor een gratis proefles.

Geeft les in: Gitaar/Ukulele/Band coaching/ Studio opnames

Mark Vergoossen (Echt)

Mijn naam is Mark Vergoossen en ben sinds 1998 actief als professioneel gitarist. Wil je leren spelen zoals je favoriete gitarist/singer- songwriter of band? Je eigen liedjes maken op de gitaar? Maar ook bandcoaching, advies in versterkers én het gebruik van effecten. Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven van zowel jong als oud. Ik zie het als een uitdaging om elke leerling zo snel -en leuk!- mogelijk naar zijn of haar doel te brengen.
De lessen worden gegeven bij Mark thuis in Echt. 
Kijk op zijn website voor meer informatie!

http://www.markvergoossen.nl

Roeland Ruijsch (ECI Roermond)

Van jongs af aan, wist Roeland Ruijsch dat de enige manier om van zijn leven te genieten door middel van het maken van muziek was. Na het Conservatorium van Maastricht en Muziek-technologie in Hilversum, heeft hij er hard aan gewerkt om dit leven concreet te maken. De afgelopen 20 jaar heeft hij met meerdere artiesten, media en reclame bedrijven uit binnen en buitenland succesvol samengewerkt. Veel van zijn tracks en liedjes zijn gebruikt in advertenties wereldwijd en Amerikaanse TV shows zoals: “Pretty Little Liars”,“Keeping Up With The Kardashians”, “Disney”, verschillende reclames, waaronder Coca Cola. Naast songwriting en produceren is Roeland Ruijsch al 30 jaar professioneel gitarist in verschillende bands als From USA, Sniffer en heeft bij verschillende professionele Van Den Ende musicals, zoals Mamma Mia, gespeeld.

Radomir Vasiljević (ECI Roermond)

Radomir Vasiljević is klassiek gitaar afgestudeerd aan het conservatorium van Belgrado. Als klassieke gitarist won hij vijf internationale prijzen op concoursen in Italië, Griekenland en Tsjechië. Tijdens zijn studie was hij ook bezig met zijn eigen muziek met veel invloeden van flamenco. Het album ‘Six strings and a piece of wood’ werd uitgebracht in 2008.
Na zijn studie is hij naar Nederland verhuisd waar zijn carrière een nieuwe wending heeft gekregen. Hij heeft een Balkanorkest opgericht (Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra) dat nog steeds succesvol door het hele land speelt.

Aanmelden kan via:
https://www.ecicultuurfabriek.nl/cursus/klassiek-gitaar/

 

Geef jij gitaarles, en wil jij graag hier vermeld worden?
Neem dan contact op met ons!
– Gitaarles
– Zangles
– Basgitaar
– Muziekles algemeen
– Bandcoaching