Ben je op zoek naar een ervaren en getalenteerde muziekleraar om je te begeleiden op je muzikale reis? Zoek niet verder! deze leraren zijn enthousiaste professionals die bekwaam zijn in het overbrengen van technische vaardigheden, maar begrijpen ook het belang van plezier en motivatie tijdens het leerproces.

Maak zelf een afspraak bij een leraar, en wie weet ben je snel al een van je favoriete liedjes aan het oefenen! 

Ton van Helden
Roermond+ Melick

De fijnste gitaardocent die je jezelf kan wensen, en dat zijn niet Ton’s eigen woorden, maar die van zijn cursisten. Ton is al meer dan 30 jaar gitaarleraar en heeft honderden mensen gitaar leren spelen.

Ton onderscheidt zich door zijn manier van lesgeven. Als gitaar cursist heb je veel invloed op de muziekkeuze én het leertempo. Het is immers JOUW hobby waar JIJ plezier aan wilt beleven toch?

Geeft les in: Gitaar & Ukelele

Klik hier om de website van Ton te bekijken.

Goof Veelen
Roermond (ECI)

Goof Veelen is geboren en getogen in het prachtige Posterholt en speelt sinds zijn zesde gitaar. Hij heeft in Tilburg en Heerlen een opleiding gevolgd tot uitvoerend musicus en speelt in verschillende bands, waar onder Promilaasj, VOLBEER en Phantom Elite, waarmee hij van Londen tot Parijs op de planken heeft gestaan. Naast optreden en andere muzikale bezigheden, is Goof sinds 2017 werkzaam als gitaardocent en bandcoach bij  ECI cultuurfabriek; iets wat hij met ontzettend veel plezier doet! Hij is goed thuis in de meeste genres en stijlen; met als expertise pop- en rockmuziek.

Klik hier naar de ECI Cultuurfabriek te gaan!

Mark Vergoossen
Echt

Wil je leren spelen zoals je favoriete gitarist/singer- songwriter of band? Je eigen liedjes maken op de gitaar? Maar ook bandcoaching, advies in versterkers én het gebruik van effecten. En dat allemaal op een plezierige en doelgerichte manier gebruik makend van mijn jarenlange ervaring als gitaardocent (begonnen met lesgeven in 1992) en onderlegd in veel verschillende muziekstijlen!

Door de jaren heen heb ik veel ervaring opgedaan in het lesgeven van zowel jong als oud. Ik zie het als een uitdaging om elke leerling zo snel -en leuk!- mogelijk naar zijn of haar doel te brengen. We gaan stapsgewijs en opbouwend aan de slag met de juiste basis aan techniek, theorie en vooral een flinke dosis enthousiasme!

Klik hier om de website van Mark te bezoeken!

Roeland Ruijsch
Roermond (ECI)

Van jongs af aan, wist Roeland Ruijsch dat de enige manier om van zijn leven te genieten door middel van het maken van muziek was. Na het Conservatorium van Maastricht en Muziek-technologie in Hilversum, heeft hij er hard aan gewerkt om dit leven concreet te maken. De afgelopen 20 jaar heeft hij met meerdere artiesten, media en reclame bedrijven uit binnen en buitenland succesvol samengewerkt. Veel van zijn tracks en liedjes zijn gebruikt in advertenties wereldwijd en Amerikaanse TV shows zoals: “Pretty Little Liars”,“Keeping Up With The Kardashians”, “Disney”, verschillende reclames, waaronder Coca Cola. Naast songwriting en produceren is Roeland Ruijsch al 30 jaar professioneel gitarist in verschillende bands als From USA, Sniffer en heeft bij verschillende professionele Van Den Ende musicals, zoals Mamma Mia, gespeeld.

Klik hier om naar de website van de ECI Roermond te gaan!

Radomir Vasiljevic
Roermond (ECI)

Radomir Vasiljević is klassiek gitaar afgestudeerd aan het conservatorium van Belgrado. Als klassieke gitarist won hij vijf internationale prijzen op concoursen in Italië, Griekenland en Tsjechië. Tijdens zijn studie was hij ook bezig met zijn eigen muziek met veel invloeden van flamenco. Het album ‘Six strings and a piece of wood’ werd uitgebracht in 2008.
Na zijn studie is hij naar Nederland verhuisd waar zijn carrière een nieuwe wending heeft gekregen. Hij heeft een Balkanorkest opgericht (Radomir Vasiljević and his Balkan Orchestra) dat nog steeds succesvol door het hele land speelt.

 

Klik hier om naar de website van de ECI Cultuurfabriek te gaan!

Ton Clout
Venlo

Of je nu een absolute beginner bent die nog nooit een gitaar heeft vastgehouden, of een gevorderde speler die zijn vaardigheden wil aanscherpen, mijn lessen zijn op maat gemaakt voor jou. Ik geloof in een persoonlijke aanpak, waarbij ik me richt op jouw specifieke behoeften en doelen.

Lessen bij mij zijn niet alleen educatief, ze zijn ook leuk! Ik geloof dat leren plezierig moet zijn, en ik zal ervoor zorgen dat elke les boeiend en motiverend is. Of je nu geïnteresseerd bent in rock, pop, blues, of een andere stijl, ik zal ervoor zorgen dat we nummers spelen die je inspireren en je enthousiasme aanwakkeren.

Gitaarlessen! Leuk voor iedereen.

www.gitaarles.top